Carne de vită fiartă cu bere cu sos de hrean

Carne de vită fiartă cu bere cu sos de hrean
Bere fiert carne de vită chiftele cu sos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1606 calorii, 110g de proteine, și 91G de grăsime. Pentru $ 6.57 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați amber ale, consomme de vită, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu W. Sos De Hrean (Sara Moulton, Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, și Coaste scurte de vită înăbușite cu crupe de hrean brânzos și sos de Porter dulce și acru.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați două felii de pâine groase de 1 inch și înmuiați-le în lapte pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
3
Combinați carnea de vită, sosul Worcestershire și puțină sare și piper într-un castron mare. Strângeți excesul de lichid din pâine, apoi sfărâmați-l în bucăți mici între degete în timp ce îl adăugați la carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pătrunjelul, 2 linguri de hrean, usturoiul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
OuăOuă
5
Se amestecă până se combină, apoi se formează în 2 bile de 1/2 inch.
6
Încălziți o tigaie din fontă sau o tigaie mare, largă, cu fund greu, la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați EVOO în tigaia fierbinte, apoi gătiți chiftelele până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați berea și gătiți timp de 1 minut pentru a o reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
9
Adăugați consomma, acoperiți tigaia cu folie și gătiți timp de 12 până la 15 minute, agitând ocazional tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Între timp, prăjiți pâinea rămasă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PâinePâine De Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Combinați smântâna, arpagicul, smântâna grea și restul de 2 linguri de hrean într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cremă GreaCremă Grea
HreanHrean
SmântânăSmântână
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Împărțiți chiftelele între farfurii și garnisiți cu creșterea de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
ChifteleChiftele
13
Se serveste cu sos de scufundare smântână și zgârcit de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
SmântânăSmântână
PâinePâine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista