Carne de vită fiartă cu bere cu Salsa verde italiană
Rețeta de carne de vită fiartă cu bere cu Salsa verde italiană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 619 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați Guinness stout, sare de mare, chuck roast și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Bere Fiert Pui Verde, Salsa Verde Carne De Porc Fiert, și Pui Salsa Verde Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pentru a pregăti carnea de vită, presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Vită
Sare
4
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
5
Adăugați carne de vită; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1 linguriță de ulei și ceapă în tigaie. Reduceți căldura și gătiți 12 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați bulion și bere; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Bere
10
Scoateți carnea de vită din tigaie; se toacă cu 2 furculițe. Întoarceți carnea de vită în tigaie; se amestecă. Lingură 1/4 cană amestec de carne de vită peste fiecare felie de pâine; acoperiți fiecare cu 1 1/2 linguri de salsa.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.