Carne de vită, fasole neagră și Chorizo Chili

Carne de vită, fasole neagră și Chorizo Chili
Rețeta carne de vită, fasole neagră și Chili Chorizo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cârnați chorizo, fasole, fasole pinto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită, fasole neagră și Chorizo Chili, Chorizo și Chili de fasole neagră, și Fasole neagră de casă și Chorizo Chili.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați chorizo în tigaie; sotati 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți chorizo din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați jumătate de carne de vită în tigaie; sotati 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți carnea de vită din tigaie. Repetați procedura cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți 4 ardei iute din cutie și tocați. Rezervați chiles și sos rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Adăugați chorizo, carne de vită, ardei iute tocat, pastă de roșii și următoarele 6 ingrediente (prin chimen măcinat) la tigaie și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant. Se amestecă vinul roșu, sucul de lămâie, bulionul de vită și roșiile; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se amestecă treptat în masa harina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
10
Adăugați fasole pinto și fasole neagră; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Fasole PintoFasole Pinto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista