Carne De Vită De Casă Sacadată

Carne De Vită De Casă Sacadată
Carne de vită de casă sacadat este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 180 de calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos fierbinte al lui frank, piper cayenne, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Carne De Vită De Casă Sacadată, Carne De Vită De Casă Sacadată, și Rețetă Sacadată De Vită De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați toată grăsimea de pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Tăiați friptura în benzi de 4 inch.Friptura ar trebui să fie de aproximativ 1/2 inch thick.It e mai ușor să taie carnea parțial înghețată.Puneți ușor carnea, nu o doriți prea subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Adăugați toate ingredientele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă bine.Acoperiți și refrigerați peste noapte (8 ore).Căptușiți foile de prăjituri cu folie de tablă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Așezați fâșii de friptură pe foi, nu suprapuneți carnea.Setați cuptorul la cea mai scăzută temperatură. (150-175.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți șase ore, întorcându-vă după trei ore.Sacadat se face atunci când carnea este uscată, în funcție de cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În15 hrs
Porții15
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista