Carne De Vită Daube
Carnea de vită Daube ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 527 calorii, 46G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bouquet garni, pepper, cincrotes du rhincrolne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Daube, Carne De Vită Provensal Daube, și Carne De Vită Daube Provensal.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu până când este fierbinte.
Presărați carnea de vită cu sare și piper. Carnea de vită brună în mai multe loturi în ulei fierbinte până se rumeneste pe toate părțile.
Scoateți carnea de vită pe o farfurie mare, rezervând picături în cuptorul olandez.
Saut ceapa, morcovul și usturoiul în picături rezervate la foc mediu 6 până la 8 minute.
Adăugați roșiile și vinul. Întoarceți carnea de vită în tigaie; adăugați buchet garni. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore.
Se ia de pe foc și se răcește complet. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider peste noapte.
Scoateți cuptorul olandez din frigider. Degresați grăsimea de pe suprafață, dacă doriți.
Lăsați tocană să stea 20 de minute. Se aduce la fierbere la foc mediu; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră. Descoperiți și fierbeți încă 30 de minute sau până când carnea de vită este foarte fragedă și tocană este îngroșată. Aruncați buchetul garni înainte de servire.
Garnisiți fiecare porție, dacă doriți.
* Un buchet garni este un pachet mic de ierburi proaspete, cum ar fi pătrunjel, cimbru și frunze de dafin, legate împreună cu sfoară de bucătărie. Am testat cu pătrunjel cu frunze plate, rozmarin și 2 foi de dafin.