Tocanita de vițel cu verdeață de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praz, unt, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Bizon Cu Verdeață De Primăvară, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, și Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți untul în ulei. Condimentează vițelul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Subţire-
3
Adăugați-l în caserolă și gătiți la foc mare, întorcând ocazional, până se rumenesc, 12 minute.
4
Se adaugă vinul, se acoperă cu o foaie de hârtie pergament și capacul și se fierbe la cuptor pentru aproximativ 1 oră, până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați spanacul, măcrișul, romaina, năsturelul, prazul, pătrunjelul, tarhonul, arpagicul și crme frache în caserolă. Se amestecă bine; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți din nou cu pergamentul și capacul și fierbeți timp de 30 de minute mai mult, până când verdeața se ofilește și vițelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nu Dintr-o Grădină Locală
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Verzii
Sorrel
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Transferați tocanita în boluri și serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă