Carnea de vită cu sos picant de cacao durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 268 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați pudra ancho chile, piper, cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cacao neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Mousse sănătoasă de unt de arahide cu ciocolată (fără zahăr, cu conținut scăzut de carbohidrați, bogat în proteine, fără gluten, vegan) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cacao Mexicană – O Ciocolată Caldă Picantă, Brownies Picante De Cacao Fierbinte Cu Scorțișoară, și Picant Cacao Neglijent Joes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cacao neîndulcit și următoarele 7 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Neîndulcită
Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați carne de vită; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Scoateți carnea de vită din castron. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
4
Adăugați făină în amestecul de cacao; se amestecă cu un tel. Întoarceți carnea de vită în castron; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați amestecul de carne de vită în tigaie; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ceapa și ardeiul gras verde în tigaie; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați vin roșu și roșii; gatiti 3 minute. Se amestecă bulionul de vită, sarea și piperul negru; întoarceți carnea în tigaie. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 10 minute sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Bulion De Vită
Vin Roșu
Tomate
Carne De Vită
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Garnisiți fiecare porție cu oregano proaspăt, dacă doriți.