Carne de vită cu sos Bearnaise

Carne de vită cu sos Bearnaise
Carne de vită cu sos Bearnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 837 calorii, 27G de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, ulei de măsline, friptură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați File De Carne De Vită În Patiserie Cu Sos Bearnaise, Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), și Oscar-filet de vită umplut cu cartofi de rozmarin și Bearnaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru friptură, preîncălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Ungeți friptura și apoi puneți-o în tigaia preîncălzită. Gatiti aproximativ 2 minute pe prima parte, apoi intoarceti si terminati de gatit a doua parte, aproximativ 2 minute mai mult. Acest lucru va produce o friptură care este pe partea rară; gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult, pe fiecare parte, pentru o bucată mai bine făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
3
Pentru sosul Bearnaise, puneți șalotul, tulpinile de tarhon, 1 lingură de tarhon tocat și chervilul, dacă folosiți, și oțetul, vinul și boabele de piper într-o cratiță cu fundul greu și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 lingură. Nu vă mișcați de la aragaz; acest lucru nu durează mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
ChervilChervil
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Apăsați lichidul redus printr-un filtru obișnuit sau de ceai și lăsați să se răcească. Puneți gălbenușurile de ou și apa în vârful unui cazan dublu. Așezați deasupra fundului, în care apa a ajuns la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați lichidul redus și tensionat și amestecați bine. Continuați să bateți în timp ce adăugați untul, cub cu cub, până când este absorbit. Gustați, condimentați după cum doriți cu sarea și piperul și adăugați suc de lămâie după cum doriți. Amestecați lingura rămasă de tarhon proaspăt tocat în timp ce sunteți pe punctul de a servi cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista