Carne de vită cu porumb și fenicul

Carne de vită cu porumb și fenicul
Carnea de vită cu porumb și fenicul este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită cu conținut scăzut de sare, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană de vită și cartofi dulci cu porumb și ardei iute verzi, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană de pește și fenicul.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mare până când este fierbinte; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați carne de vită; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Reduceți căldura la mediu-mare; adăugați fenicul, ceapa și ciupercile. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Combinați făina și apa într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați porumb. Acoperiți și fierbeți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Garnisiți cu crenguțe de fenicul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 18 m.
Porții9
Scor De Sănătate28
Revista