Carnea de vită cu porumb și fenicul este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită cu conținut scăzut de sare, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană de vită și cartofi dulci cu porumb și ardei iute verzi, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană de pește și fenicul.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mare până când este fierbinte; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați carne de vită; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Reduceți căldura la mediu-mare; adăugați fenicul, ceapa și ciupercile. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Combinați făina și apa într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați porumb. Acoperiți și fierbeți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Garnisiți cu crenguțe de fenicul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii