Carne de vită cu piper freca

Carne de vită cu piper freca este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,16 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, boabe de piper ambalate în saramură, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, și Carne de vită cu piper cu brânză Gorgonzola.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine. Frecați fripturile cu amestec de condimente; lăsați să stea 5 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați fripturi; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie; pune deoparte.
Adăugați coniac și apă în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti la foc mediu-mare 15 secunde sau pana se reduce la 1/4 cana, amestecand continuu. Puneți amestecul de coniac peste fripturi.