Carne de vită cu paste cu papion
Carnea de vită cu paste cu papion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 317 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de centimetri sparanghel, bulion de vită, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Paste de vită la grătar, Paste Stroganoff De Vită, și Paste cu carne de vită și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de vită.
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci. (Pentru o tăiere mai ușoară, înghețați parțial carnea de vită aproximativ 1 oră.)
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu.
Adăugați sparanghel, ceapă și 1 cană de bulion; gătiți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat; scoateți amestecul din tigaie.
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti aproximativ 2 minute la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita nu mai este roz.
Întoarceți amestecul de sparanghel în tigaie. Se amestecă bulionul rămas și ingredientele rămase, cu excepția brânzei. Gatiti aproximativ 2 minute, amestecand frecvent, pana cand amestecul este fierbinte.