Carne De Vită Cu Mentă Picantă

Carne De Vită Cu Mentă Picantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu mentă picantă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 510 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de canolan, sugestie de servire: lipicios, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez lipicios ai putea urma acest curs principal cu Ananas la grătar cu orez lipicios negru de nucă de cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Cu Mentă Picantă, Rețetă Picantă De Ceai De Mentă, și Rețetă Picantă De Ceai De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați usturoiul și ardeii iute și gătiți până se aromează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați friptura și gătiți, amestecând frecvent, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Adăugați șalotele și ardeiul gras și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6
Adăugați sosul de pește, sosul de soia dulce, sosul de soia negru și pasta de chili. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, amestecând frecvent până când carnea este gătită și legumele sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați busuiocul și menta până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați într-un vas de servire și serviți peste orez alb aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb FiertOrez Alb Fiert
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista