Carnea de vită cu legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 354 calorii. 148 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână făină, carne de tocană de vită, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Cu Legume Rădăcinoase, Carne de vită și bere cu legume rădăcinoase, și Carne de vită (bizon) și tocană de orz cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie și rumeniți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți carnea de vită din tigaie, aruncați usturoiul și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă berea, bulionul de vită, sosul Worcestershire, pasta de roșii, zahărul, ardeiul, sarea și puțin piper. Apoi întoarceți carnea de vită în tigaie, acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, 1 1/2 până la 2 ore. Dacă nivelul lichidului devine prea scăzut, adăugați mai mult bulion după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați morcovii, păstârnacul și napii și continuați să fierbeți până când legumele sunt fragede și lichidul este redus, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Nap
6
Dacă tocanul este încă prea lichid, scoateți o ceașcă de lichid de gătit din tigaie și amestecați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați amestecul de făină înapoi în tigaie și amestecați. Se fierbe timp de 10 minute până când tocanul este gros. Carnea ar trebui să fie foarte fragedă; dacă este dură, lăsați-o să gătească în continuare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Pentru a termina, adăugați pătrunjelul și amestecați prin tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă