Carne de vită cu legume fierte

Carne de vită cu legume fierte
Chiftele de vițel cu legume fierte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 551 calorii, 31g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, ulei de măsline plus suplimentar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară, Vițel fiert cu Gremolata, și Gambe De Vițel Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 1/2 cană bulion până se încălzește, apoi se adaugă masa matzo și se înmoaie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
BulionBulion
2
În timp ce matzo se înmoaie, tocați suficiente măsline pentru a măsura 1/3 cană, apoi un sfert de REST și puneți deoparte. Pulse matzo înmuiat și măsline tocate într-un robot de bucătărie împreună cu usturoi, ou, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până când măslinele și usturoiul sunt tocate mărunt și oul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
PiperPiper
MatzoMatzo
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați 1/4 cană de pătrunjel și pulsați până când pătrunjelul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
4
Transferați amestecul matzo într-un castron și adăugați vițel, amestecând ușor cu mâinile până se combină. Rece, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Preîncălziți broilerul. Tapetați o tigaie sau o foaie de copt superficială de 15 x 10 inci cu folie și periați folia cu ulei. Folosind mâinile umede, formați amestecul de vițel în bile de 1 1/2 inch, aranjând în 1 strat așa cum se formează în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se fierb chiftelele la 4 până la 6 inci de la căldură, întorcându-se o dată cu o spatulă și clești, până se rumenesc, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CleșteClește
7
În timp ce chiftelele se fierb, încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci (adâncime de 2 până la 3 inci) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Fenicul brun în 2 loturi, întorcându-se ocazional, 5 până la 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
FeniculFenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați pe o farfurie, apoi rumeniți morcovii în restul de 2 linguri de ulei în tigaie, amestecând ocazional, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Întoarceți feniculul în tigaie și adăugați chiftele, restul de 2 căni de bulion de pui și restul de 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
ChifteleChiftele
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Bateți împreună apa și amidonul de cartofi într-un castron mic. Se amestecă în amestecul de chiftele și se fierbe, neacoperit, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute (sosul va continua să se îngroașe de pe foc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
ChifteleChiftele
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Se ia de pe foc și se presară cu restul de 2 linguri de pătrunjel și măsline sferturi. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
SareSare
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista