Chiftele de vițel cu legume fierte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 551 calorii, 31g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, ulei de măsline plus suplimentar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară, Vițel fiert cu Gremolata, și Gambe De Vițel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește 1/2 cană bulion până se încălzește, apoi se adaugă masa matzo și se înmoaie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Bulion
2
În timp ce matzo se înmoaie, tocați suficiente măsline pentru a măsura 1/3 cană, apoi un sfert de REST și puneți deoparte. Pulse matzo înmuiat și măsline tocate într-un robot de bucătărie împreună cu usturoi, ou, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până când măslinele și usturoiul sunt tocate mărunt și oul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Măsline
Piper
Matzo
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați 1/4 cană de pătrunjel și pulsați până când pătrunjelul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
4
Transferați amestecul matzo într-un castron și adăugați vițel, amestecând ușor cu mâinile până se combină. Rece, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Preîncălziți broilerul. Tapetați o tigaie sau o foaie de copt superficială de 15 x 10 inci cu folie și periați folia cu ulei. Folosind mâinile umede, formați amestecul de vițel în bile de 1 1/2 inch, aranjând în 1 strat așa cum se formează în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava De Copt
Pui Broiler
Folie De Aluminiu
6
Se fierb chiftelele la 4 până la 6 inci de la căldură, întorcându-se o dată cu o spatulă și clești, până se rumenesc, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Clește
7
În timp ce chiftelele se fierb, încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci (adâncime de 2 până la 3 inci) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Fenicul brun în 2 loturi, întorcându-se ocazional, 5 până la 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Fenicul
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați pe o farfurie, apoi rumeniți morcovii în restul de 2 linguri de ulei în tigaie, amestecând ocazional, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Întoarceți feniculul în tigaie și adăugați chiftele, restul de 2 căni de bulion de pui și restul de 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă De Pui
Legume
Chiftele
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Bateți împreună apa și amidonul de cartofi într-un castron mic. Se amestecă în amestecul de chiftele și se fierbe, neacoperit, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute (sosul va continua să se îngroașe de pe foc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
Chiftele
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
11
Se ia de pe foc și se presară cu restul de 2 linguri de pătrunjel și măsline sferturi. Se condimentează cu sare.