Carne de vită cu ierburi proaspete

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Filetul de vită cu ierburi proaspete ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 5,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 497 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crengute de cimbru, unt, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Muschiulet de vita la gratar cu ierburi proaspete, Carne de vită cu muștar și ierburi, și Mușchi De Vită La Grătar Cu Usturoi Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Îndepărtați excesul de grăsime din carne și aruncați-l.
Tăiați filetul pe lungime până la 1/2 inch de cealaltă parte.
Pune carnea deschisă ca o carte.
Răspândiți carnea cu muștar.
Puneți busuioc și frunze de salvie pe muștar.
Se presară cu frunze de cimbru, usturoi și piper.
Aduceți părțile tăiate împreună și legați friptura cu șnur de bumbac la intervale de aproximativ 1 inch pentru a vă asigura. Se acoperă suprafața cărnii de vită cu unt și se presară cu mai mult piper.
Așezați friptura, tăiată în lateral, pe un suport într - o tigaie de 12 pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor 425 până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți înregistrează 130 până la 135 pentru rare, 40 până la 50 de minute.
Lăsați să se odihnească într-un loc cald până la 20 de minute.
Transferați carnea într-un platou.
Garnisiți cu crengute de plante. Se taie și se adaugă sare și piper după gust.