Carne de vită cu ghimbir portocaliu

Carne de vită cu ghimbir portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu ghimbir portocaliu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 998 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.96 pe portie. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de friptură de vită, ulei de susan, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Portocaliu-Ghimbir Carne De Vită pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista