Carne De Vită Cu Ghimbir

Carnea de vită cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți bulion de vită cu conținut scăzut de sare, sos de soia, friptură de flanc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Încercați Carne de vită cu ghimbir, Carne De Vită Cu Ghimbir, și Ghimbir Din Asia De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
În timp ce orezul gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Combinați bulionul și următoarele 6 ingrediente (bulion prin piper).
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 2 minute.
Adăugați friptura; sot 5 minute sau până la gradul dorit de coacere. Se amestecă amestecul de bulion; gătiți 10 secunde până când este ușor gros, amestecând constant.
Se servește peste orez cu felii de tei.