Carne de vită cu ciuperci
Friptura de vită cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 459 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați consum de carne de vită, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană de vită și orz cu ciuperci, Tocană de vită cu ciuperci Shiitake, și Tocană de vită de modă veche cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presară făină peste carne. Aruncă pentru a acoperi.Topiți untul cu ulei de măsline într-o oală grea. Se fierbe carnea la foc mare în loturi; se scoate pe o farfurie când se rumenesc.
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie (fără curățare); se sotează 2 minute la foc mediu-mic.
Adăugați ciuperci și gătiți timp de 2 minute.
Se toarnă vin și se consumă (și se adaugă și o jumătate de cutie suplimentară de apă în acest moment.) Apoi adăugați sare și piper după gust și amestecați. Se aduce la fierbere, apoi se adaugă înapoi în amestec carnea rumenita. Reduceți căldura la minim.
Adăugați crenguțe de cimbru în oală.Acoperiți și fierbeți timp de 30 până la 45 de minute. După acest timp, amestecați 2 linguri de făină cu puțină apă și turnați în tocană. Se lasă să gătească și se îngroașă încă zece minute. Opriți focul și lăsați tocană să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de servire.