Carne de vită cu ciocolată

Carnea de vită cu ciocolată este o fără lactate felul principal. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 488 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 135 de fani. Un amestec de conserve de roșii, sare kosher, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ciocolata dulce-amăruie, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Ciocolată Dulce-Amăruie ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este mare. Încercați Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Carne de vită cu ciocolată, și Ciocolată vin roșu tocană de vită cartofi umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați carnea de vită, sare, piper și făină. Aruncați până când carnea de vită este bine acoperită.
Încălziți canola într-o tigaie mare de sote la foc mare.
Adăugați carne de vită condimentată și căutați pe toate părțile până se rumenesc și se caramelizează.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Combinați carnea de vită arsă, morcovii, ciupercile, cartofii și roșiile într-un aragaz lent de 4 litri.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ciocolată rasă, usturoi, pachet de pâine de carne, bulion de vită și vin roșu.
Se toarnă în aragaz lent și se presară prazul deasupra. Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 4 până la 6 ore.
Reglați condimentele cu sare și piper.