Carne de vită cu cartofi și morcovi

Carne de vită cu cartofi și morcovi
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocană de vită cu cartofi și morcovi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 536 calorii. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, mandrină de vită, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și tocană cu morcovi, Tocană de vită condimentată cu morcovi și mentă, și Carne De Vită Mignonette Cu Cartofi Și Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Carnea de vită se usucă și se condimentează cu 2 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
3
Încălziți uleiul în oală la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți carnea, fără aglomerare, în 3 loturi, rotind, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați pe un platou.
5
Reduceți focul la mediu, apoi adăugați morcovi, țelină, ceapă și usturoi și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Împingeți legumele într-o parte a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați pasta de roșii în zona curățată și gătiți pasta, amestecând, 2 minute, apoi amestecați în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
8
Adăugați oțet și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
9
Se amestecă vinul, frunzele de dafin și cimbru și se fierbe până când vinul se reduce cu aproximativ două treimi, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CimbruCimbru
VinVin
10
Adăugați bulion în oală împreună cu apă, carne de vită și orice sucuri din platou și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți la cuptor până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Puneți o strecurătoare mare într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
12
Se toarnă tocană în colander. Întoarceți bucățile de carne în oală, apoi aruncați solidele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Lăsați lichidul de gătit să stea 10 minute.
1
În timp ce carnea de vită se fierbe, se curăță cartofii și se taie în pene de 1/2 inch. Tăiați morcovii în diagonală (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Carne De VităCarne De Vită
2
Adăugați cartofi și morcovi la tocană (asigurați-vă că sunt scufundați) și fierbeți, neacoperiți, amestecând ocazional, până când cartofii și morcovii sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
TocanăTocană
1
Tocanita îmbunătățește aroma dacă este făcută cu cel puțin 1 zi înainte. Chill (acoperit o dată rece) până la 5 zile. Reîncălziți, acoperit, la foc mediu sau într-un cuptor de 350 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate37
Revista