Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocană de vită cu cartofi și morcovi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 536 calorii. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, mandrină de vită, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și tocană cu morcovi, Tocană de vită condimentată cu morcovi și mentă, și Carne De Vită Mignonette Cu Cartofi Și Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Carnea de vită se usucă și se condimentează cu 2 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Vită
Sare
3
Încălziți uleiul în oală la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți carnea, fără aglomerare, în 3 loturi, rotind, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați pe un platou.
5
Reduceți focul la mediu, apoi adăugați morcovi, țelină, ceapă și usturoi și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
6
Împingeți legumele într-o parte a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați pasta de roșii în zona curățată și gătiți pasta, amestecând, 2 minute, apoi amestecați în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
8
Adăugați oțet și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
9
Se amestecă vinul, frunzele de dafin și cimbru și se fierbe până când vinul se reduce cu aproximativ două treimi, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cimbru
Vin
10
Adăugați bulion în oală împreună cu apă, carne de vită și orice sucuri din platou și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți la cuptor până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Puneți o strecurătoare mare într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
12
Se toarnă tocană în colander. Întoarceți bucățile de carne în oală, apoi aruncați solidele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Lăsați lichidul de gătit să stea 10 minute.
1
În timp ce carnea de vită se fierbe, se curăță cartofii și se taie în pene de 1/2 inch. Tăiați morcovii în diagonală (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Carne De Vită
2
Adăugați cartofi și morcovi la tocană (asigurați-vă că sunt scufundați) și fierbeți, neacoperiți, amestecând ocazional, până când cartofii și morcovii sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Tocană
1
Tocanita îmbunătățește aroma dacă este făcută cu cel puțin 1 zi înainte. Chill (acoperit o dată rece) până la 5 zile. Reîncălziți, acoperit, la foc mediu sau într-un cuptor de 350 cm.