Carne de vită cu cartofi dulci și spanac
Carnea de vită cu cartofi dulci și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 269 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, semințe de susan, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Carne de vită cu cartofi dulci și spanac, Cartofi dulci curry cu spanac, și Supă de linte cu cartofi dulci și spanac.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită și usturoi; gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste, rupandu-se in bucati mici cu partea unei linguri mari.
În timp ce carnea gătește, curățați și cubați cartofii dulci.
Când carnea de vită este pe jumătate gătită, scurgeți orice grăsime acumulată.
Adăugați cartofi dulci și semințe de susan; continuați să gătiți.
Între timp, clătiți bine spanacul, îndepărtați orice tulpini grele și tocați grosier.
Când carnea de vită este bine rumenită și cuburile de cartofi dulci încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute, combinați apa, sosul de soia și amidonul de porumb până când amidonul de porumb se dizolvă.
Se toarnă conținutul în tigaie. Fierbeți până când cuburile de cartofi dulci sunt moi, dar nu moale, încă 10 până la 12 minute.
Chiar înainte de servire, adăugați spanac și gătiți încă 2 până la 3 minute până când spanacul este ofilit, amestecând o dată.
Se servește peste orez fierbinte.