Carnea de vită cu cartofi este o gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. O porție conține 342 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amestec de salată, ketchup, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de vita glazurat cu cartofi noi, Oscar-filet de vită umplut cu cartofi de rozmarin și Bearnaise, și Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Turnați jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Pierceți filetul în mai multe locuri; adăugați la pungă și întoarceți-vă pentru a acoperi. Sigilați și refrigerați timp de 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti timp de 15-20 de minute sau pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scurgeți; aruncați cu unt, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Așezați filetul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Aranjați cartofii în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Se coace, neacoperit, la 375 la sută, timp de 60-75 minute sau până când carnea de vită ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 la sută; mediu, 160 la sută; bine făcut, 170 la sută), ungându-se ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere; serviți cu sucuri de tigaie și cartofi.