Carne De Vită Cremă
Carnea de vită cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 668 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare și piper, lapte, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Carne De Vită Cremă Pe Pâine Prăjită, Carne De Vită Cu Cremă, și Cremă de carne de vită ciobită pe pâine prăjită (S. O. S.) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită măcinată și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu.
Se sotează timp de 5 până la 10 minute, sau până când carnea de vită se rumeneste și ceapa este translucidă; pus deoparte.
Topiți untul sau margarina într-o cratiță medie la foc mediu.
Se ia de pe foc și se adaugă făina, amestecând bine.
Adăugați laptele încet, amestecând continuu și reveniți la foc. Continuați să amestecați până se îngroașă până la consistența dorită.
Adăugați amestecul de vită rezervat, mazărea și condimentați cu sare și piper după gust.