Carne de vită cornată cu crustă de piper într-o pungă cu sos de muștar de miere
Carnea de vită cornată cu crustă de piper într-o pungă cu sos de muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 273 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână secară de marmură, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Cornată Cu Muștar De Miere La Cuptor, Carne De Vită Cornată Cu Miere-Muștar La Cuptor, și Carne De Vită Cornată Cu Muștar De Miere La Cuptor.
Instrucțiuni
Pentru a găti en papillote (în cuptor, închis într-o pungă sau folie de cuptor), preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Așezați făina într-o pungă de cuptor și agitați pentru a acoperi interiorul.
Adăugați piper crăpat și piept în pungă și agitați pentru a acoperi suprafața cărnii cu piper.
Așezați pieptul în sac în tigaie.
Adăugați muștar de miere, hrean și 1/2 cană de apă și pungă de etanșare.
Coaceți aproximativ 45 de minute pe kilogram.
În episod am gătit acest fel de mâncare sous vide, franceză pentru "sub vid" și care se aplică gătirii alimentelor ambalate în vid la o temperatură foarte scăzută de aproximativ 140 de grade F, de obicei în lichid. Din motive de siguranță alimentară, este necesar un echipament special pentru gătitul adevărat sous vide. Dacă se întâmplă să dețineți unul dintre aparatele care sigilează în vid alimentele în pungi de plastic care sunt sigure pentru fierbere, vă recomandăm să utilizați metoda lor "fierbere în pungă", care este similară cu sous vide. Cu toate acestea, asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului.
Alternativ, poate doriți să utilizați o metodă de gătit "faux sous vide" (făcută similar cu sous vide, numai fără vid). Pentru a face acest lucru, ați înfășura ingredientele în plastic și le - ați scufunda într - un bulion de curte-termenul pentru un "lichid de braconaj" format dintr-un bulion de legume-și ați fierbe pe plită la o temperatură scăzută (necesară pentru a evita topirea plasticului) timp de aproximativ 2 ore. (Un "foc mic" în gătitul clasic este chiar sub fierbere.)
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele și nucșoara într-o cratiță cu ecartament greu, necorozivă, la foc mediu. Într-o tigaie separată creați un roux gătind untul și făina timp de câteva minute, amestecând continuu, fără a se rumeni, până când emite o aromă de nucă.
Se ia de pe foc. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din acesta în rouxul răcit, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se condimentează, după gust, cu sare și piper alb.
Se amestecă muștarul cu miere și se acoperă cu o bucată de folie de plastic pentru a preveni formarea unei piele.
Lăsați carnea de vită să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.
Serviți felii pe fața deschisă secară cu sos de muștar de miere pe lateral.