Carne de vită, ciuperci și verdeață
Carne de vită, ciuperci și verdeață stir-fry este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 338 calorii. 92 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sos de stridii, verdeață de primăvară, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită și ciuperci, Sparanghel Ciuperci Carne De Vită Stir-Fry, și Carne de vită, ciuperci și țelină.
Instrucțiuni
Se amestecă sosurile împreună și se lasă deoparte.
Încălziți un wok până se fumează fierbinte, adăugați 1 linguriță de ulei, apoi amestecați carnea până se rumeneste peste tot. Poate fi necesar să faceți acest lucru în 2 loturi, adăugând puțin mai mult ulei.
Scoateți carnea, apoi ștergeți wok-ul curat.
Adăugați puțin mai mult ulei. Se amestecă ghimbirul până devine auriu, apoi se adaugă verdeața de primăvară și ciupercile. Gatiti timp de 3 minute, amestecand des, apoi adaugati amestecul de friptura si sos de soia. Gatiti inca 3-4 minute pana cand sosul s-a ingrosat putin si totul se incalzeste.
Se servește peste orez sau tăiței.