Carne de vită Chilli cu broccoli și sos de stridii

Chilli beef cu broccoli și sos de stridii este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 488 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 133 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de sos de stridii, sos de soia, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Carne de vită și Broccoli foarte Simple în sos de stridii, Se amestecă carnea de vită prăjită și Broccoli în sos de stridii, și Carne de vită chinezo-americană și Broccoli cu sos de stridii.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într-un castron cu soia, cinci condimente, vin de orez, ardei iute și făină de porumb și condimentați cu piper negru.
Se amestecă bine, astfel încât carnea de vită să fie complet acoperită în pasta groasă și se lasă la marinat cel puțin 10 minute, dar 30 de minute este mai bine.
Încălziți 2 linguri de ulei într-un wok până când este foarte fierbinte.
Adăugați carnea de vită în wok, dar nu supraaglomerați tigaia carnea de vită trebuie să fie într-un singur strat. Dacă este necesar, gătiți carnea de vită în loturi. Se prăjește carnea de vită viguros timp de aproximativ 3 minute până se rumenesc și se rumenesc și se scoate pe o farfurie.
Când toată carnea de vită este gătită, dați wok-ului o ștergere rapidă.
Încălziți uleiul rămas și amestecați ardeii și broccoli timp de un minut, apoi turnați peste stoc și adăugați sosul de stridii. Se fierbe totul împreună timp de 1 min, apoi se adaugă carnea de vită în wok și se fierbe scurt pentru a îngroșa sosul, apoi se servește imediat cu orez sau tăiței.