Carne De Vită Burgundia Caserola

Carne De Vită Burgundia Caserola
Carne de vită Burgundia caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 240 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 2,62 USD pe porție. Un amestec de vin burgund, friptură de vită, amestec de ierburi și supă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 43%. Rețete similare includ Carne De Vită Burgundia Caserola, Carnea Mea De Vită Burgundia, și Carne De Vită Burgundă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Într-un castron mare combinați carnea de vită, amestecul de supă uscată, bulionul, ceapa și supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Se amestecă toate împreună și se toarnă amestecul într-un vas de copt ușor uns 9x13 inch. Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Adăugați ciupercile și vinul și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Adăugați fidea de ou gătită și amestecați toate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită
6
Serviți cu pâine proaspătă și o salată verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Revista