Burgundia de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 425 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Burgundia, Carne De Vită Burgundia, și Carne De Vită Burgundia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați 1-1/3 căni de vin, ceapă, pătrunjel, ulei, usturoi, frunze de dafin, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigiliu și rândul său, pentru a acoperi; frigider timp de 4 ore sau peste noapte, de cotitură sac ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți marinada din carne de vită; pat carne uscată cu prosoape de hârtie. Înveliți carnea de vită cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, carnea brună în 2 linguri de unt pe toate părțile. Se amestecă consomme și marinada rezervată. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați ceapa perlată; se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
7
Scurgeți și clătiți în apă rece; coaja. Într-o tigaie, sotează ciupercile și ceapa perlată în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adaugă la amestecul de carne de vită. Simmer, neacoperit, timp de 10 minute. Îngroșați dacă doriți.