Burgundia de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 425 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Burgundia, Carne De Vită Burgundia, și Carne De Vită Burgundia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați 1-1/3 căni de vin, ceapă, pătrunjel, ulei, usturoi, frunze de dafin, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigiliu și rândul său, pentru a acoperi; frigider timp de 4 ore sau peste noapte, de cotitură sac ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți marinada din carne de vită; pat carne uscată cu prosoape de hârtie. Înveliți carnea de vită cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, carnea brună în 2 linguri de unt pe toate părțile. Se amestecă consomme și marinada rezervată. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Adăugați ceapa perlată; se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
7
Scurgeți și clătiți în apă rece; coaja. Într-o tigaie, sotează ciupercile și ceapa perlată în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se adaugă la amestecul de carne de vită. Simmer, neacoperit, timp de 10 minute. Îngroșați dacă doriți.