Carne De Vită Bourguignonne-Topped Cartofi

Carne De Vită Bourguignonne-Topped Cartofi
Carne de vită Bourguignonne-Topped cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 362 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, bulion de vită, ciuperci pre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Cu Carne De Vită Tex-Mex, Brânză ' n carne de vită Topped cartofi, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierce cartofi cu o furculiță; aranjați într-un cerc pe prosoape de hârtie în cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 16 minute sau până la făcut, rearanjarea cartofi după 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
În timp ce cartofii gătesc, combinați carnea de vită, făina, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați amestecul de carne de vită și șalotă; se prăjește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Carne De VităCarne De Vită
6
Adăugați cimbru, usturoi și ciuperci; se prăjește 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
7
Adăugați bulion și vin; gătiți 5 minute sau până când șalotele sunt fragede și sosul se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BulionBulion
SosSos
VinVin
8
Se ia de pe foc.
9
Cartofii despicați se deschid cu furculița; pulpă de puf. Puneți amestecul de carne de vită uniform peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De VităCarne De Vită
10
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista