Carne de vită arsă cu portocale și ardei iute

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, carnea de vită arsă cu portocale și ardei iute ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 520 calorii, 33g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,81 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de portocală, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici arse cu sos dulce de ardei iute, Scoici arse cu praz și unt de lămâie chilli, și Carne de vită Crocantă Chilli.
Instrucțiuni
Ștergeți carnea de vită și puneți-o într-o pungă mare pentru alimente.
Se amestecă împreună toate ingredientele rămase, apoi se toarnă în pungă. Masează marinada în carnea de vită, apoi pune-o pe o farfurie la frigider pentru cel puțin 2 ore, sau peste noapte dacă ai timp.
Aprindeți grătarul, lăsând timp cărbunilor să devină gri. Condimentați carnea de vită cu sare și piper, apoi gătiți timp de 8-10 minute pe fiecare parte până se rumenesc bine. Lingurați puțin din marinată în timp ce gătește.
Scoateți carnea de vită de pe grătar și așezați-o pe o scândură. Acoperiți bine cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați carnea de vită peste boabe în felii.