Carne de vită, ananas și ceapă roșie se amestecă cu sos de ghimbir

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită, ananasul și ceapa roșie cu sos de ghimbir ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 522 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir, Ananas, carne de vită și ghimbir, și Se amestecă carnea de vită prăjită cu ananas și ghimbir murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura pe jumătate pe lungime (cu bobul).
Tăiați friptura peste cereale în felii groase de 1/8 inch.
Combinați friptura, sherry și piperul într-un castron; aruncați bine.
Scurgeți bucățile de ananas, rezervând ananas și 1/2 cană de suc.
Combinați sucul, sosul de soia și oțetul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mare.
Adăugați friptura; se prăjește 3 minute sau până se rumenesc.
Scoateți friptura din tigaie; se scurge bine.
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și 1 cană de ceapă verde în tigaie; se prăjește 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați ananasul; se prăjește 1 minut sau până se rumenesc ușor. Întoarceți friptura în tigaie; adăugați amestec de suc. Se amestecă 2 minute sau până se încălzește bine.
Se servește peste orez. Se acoperă cu ceapă verde feliată.