Carne De Vită
Rețeta tocană de vită poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 4. Pentru 3,73 USD pe porție, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 905 calorii, 47G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură cub de vită, bulion de vită, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 79%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Fasole Neagră, Burritos Musculos, și Calzone Musculoase.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Presărați carnea de vită cu sare și piper. Aruncați carnea de vită cu făină într-un castron mare pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o caserolă mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați 1/3 din carnea de vită în uleiul fierbinte și căutați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați carnea de vită într-un castron curat. Repetați cu carnea de vită rămasă în încă 2 loturi.
Adăugați bulion de vită și aduceți la foc mic, răzuind cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite de jos. Întoarceți toată carnea de vită și orice sucuri acumulate în oală.
Adăugați supa și fierbeți neacoperit, până când lichidul se îngroașă ușor și carnea de vită este fragedă, aproximativ 15 minute. Împărțiți tocană în mod egal între 4 căni rezistente la cuptor.
Pe o suprafață făinoasă, tăiați aluatul foietaj în 4 (4 inci) runde. Umpleți jantele de cani cu apă. Lipiți ușor foietaj la fiecare cană.
Transferați pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Puteți încerca Newton single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
![Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon]()
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Sălbatic și complex cu ierburi aromate uscate, ardezie umedă, dud, violete, boysenberry și asfalt. Palatul este un exercițiu de putere și complexitate restrânsă. Fructele de cerneală vibrante de coacăze negre, mocha și tutun oferă carnea. Semnul distinctiv este bogat texturate, umami ca transporta incredibil de lung și intens echilibrat de taninuri pietriș fin.