Carne De Porumb Jalapeno

Beefy Jalapeno porumb coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 437 calorii. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, carne de vită măcinată, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Beefy Taitei Coace, Beefy Nacho Crescent Coace, și Beefy Smântână Tăiței Coace.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge și se lasă deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle, porumbul, laptele și uleiul.
Combinați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de ouă și se amestecă bine.
Se toarnă jumătate din aluat într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se presară cu 2 căni de brânză; se acoperă cu carnea de vită, ceapa și jalapenos.
Se presară cu brânza rămasă; se acoperă cu aluatul rămas.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în toppingul de pâine de porumb iese curată.
Se servește cald. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada