Beefy Jalapeno porumb coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 437 calorii. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, carne de vită măcinată, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Beefy Taitei Coace, Beefy Nacho Crescent Coace, și Beefy Smântână Tăiței Coace.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge și se lasă deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle, porumbul, laptele și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Porumb
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Combinați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de ouă și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
3
Se toarnă jumătate din aluat într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se presară cu 2 căni de brânză; se acoperă cu carnea de vită, ceapa și jalapenos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Brânză
Ceapă
Carne De Vită
5
Se presară cu brânza rămasă; se acoperă cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în toppingul de pâine de porumb iese curată.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.