Carne de porc și tăiței
Rețeta se poate face friptură de porc și tăiței în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 495 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită tăiței de orez, sos de soia, ceapă de primăvară și zahăr tos. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de porc și tăiței, Carne de porc cu cuiburi de tăiței, și Carne de porc și kimchi tăiței se amestecă.
Instrucțiuni
Puneți tăiței de orez într-un castron și turnați peste suficientă apă clocotită pentru a acoperi, înfășurați cu folie alimentară și înmuiați timp de 10 minute. Între timp, încălziți un wok mare sau o tigaie și se sfărâmă în carne. Se prăjește uscat cu niște condimente, rupându-l cu o furculiță sau o lingură de lemn timp de 7-10 minute până se rumenesc. Aruncați ceapa de primăvară și morcovii și gătiți încă 2 minute.
Se amestecă sosul de soia, zahărul, oțetul și sucul de lămâie.
Scurgeți tăiței, adăugați în tigaie și încălziți.
Se toarnă pansamentul, se acoperă cu ierburile și se servește.