Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Salsa de porc și verde cu Hominy brânză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 247 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de ardei iute arbol, umăr de porc, purslane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc și Salsa verde cu Hominy brânză, Brânză Verde Chile Enchiladas De Porc, și Quesadillas Hominy cu Salsa Tomatillo la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ardeii iute in tigaie mare 5 min. sau până la prăjit, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se pune în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați usturoiul, tomatillos și ceapa în tigaie; gatiti 10 min. sau până la prăjit, amestecând frecvent. Se curăță usturoiul și se adaugă în blender cu roșii și ceapă; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
4
Gatiti carnea in 6-qt. aragaz sub presiune la foc mediu - mare 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți; se acoperă cu sos tomatillo. Blocați capacul oalei sub presiune în poziție. Gatiti la foc mediu-mare pana cand aerisirea sub presiune se blocheaza si regulatorul incepe sa se balanseze usor. Reduceți căldura treptat pentru a menține mișcarea lentă de balansare constantă; gătiți 40 până la 45 de minute. sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
5
Se ia de pe foc.
6
Lăsați să stea 10 min. sau până când scade presiunea de aerisire.
7
Scoateți regulatorul, apoi capacul; se amestecă în purslane. Înlocuiți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Purslane
8
Lăsați să stea 5 min. sau până când purslane este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Purslane
9
Între timp, aduceți apă, bulion și hominy la fiert în cratiță; acoperi. Fierbeti la foc mic 55 min. sau până când hominy este înmuiat și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hominy
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se transferă în vasul de servire; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Se servește acoperit cu amestec de carne și coajă de porc.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.