Carne de porc și pătlagină
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc și Pătlaginele ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 331 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, apă, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc Mojo cu Pătlagine, Cotlet De Porc Prăjit Cu Pătlagine Prăjite, și Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Pătlagine.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în fâșii de 2 x 1/4 inch lățime.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, ghimbir, boabe de piper și chile; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați carne de porc; se prăjește 1 minut.
Adăugați pătlagine; se amestecă 30 de secunde. Se amestecă bulionul, sosul de soia, romul și zahărul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când pătlaginele se înmoaie.
Combinați apa și amidonul de porumb, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de porc, amestecând bine; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.