Carne de porc și porumb umplutura coace

Carne de porc și porumb umplutura coace
Carne de porc și porumb umplutura coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.8 pe portie. Este adus la tine de Toțiretete. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar brun picant, cotlete de porc, umplutură condimentată cu ierburi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este bine. Încercați Cotlet De Porc-Umplutura Coace, Carne De Porc Picant Cotlet Umplutura Coace, și Carne de porc cu umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă umplutura, supa, porumbul, ceapa și țelina într-un castron mediu. Puneți amestecul de umplutură într-o placă de plăcintă unsă de 9 inci. Se acoperă cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
țelinățelină
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Carne De PorcCarne De Porc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Amestecați zahărul brun și muștarul într-un bol mic până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți amestecul pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Carne De PorcCarne De Porc
4
Coaceți la 400 de grade F timp de 30 de minute sau până când carnea de porc este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista