Rețeta de carne de porc și poblano Green Chili Pot ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 1178 calorii, 70g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.5 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sugestii de servire: serviți, gătiți mămăligă, carne de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până mamaliga ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și salsa Poblano, Chili De Porc Verde, și Carne De Porc Și Chili Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Char ardei poblano peste tot prin plasarea ardei pe arzătoare stovetop sau sub un pui de carne fierbinte până la negru, de cotitură frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Așezați ardeii carbonizați într-un bol și acoperiți cu folie de plastic pentru a-i aburi pe măsură ce se răcesc. Frecați pielea de pe poblanos și jalapenos cu un prosop de hârtie sau coajați cu mâna, apoi semănați ardeii și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Poblano
Ardei
Folie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Prosoape De Hârtie
Bol
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-un cuptor olandez de dimensiuni medii la foc mediu, adăugați ceapa și transpirați 10 minute, apoi adăugați usturoiul și tomatillos și gătiți încă 10 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Așezați amestecul de ceapă-tomatillo gătit într-un robot de bucătărie cu cilantro, chimen, miere și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz
Chimen
Miere
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați piureul înapoi în cuptorul olandez, apoi amestecați ardeii tocați și bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim pentru ca aromele să se combine. Se taie și se toacă fin carnea de porc gătită și se amestecă în chili. Când supa se întoarce la un balon, opriți soba, se răcește complet și se păstrează pentru a face înainte de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Carne De Porc Gătită
Ardei
Ardei Iute
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Soba
1
Se pune în oală acoperită la foc mediu și se gătește până când carnea de porc ajunge la o bulă, se amestecă sucul de 1 var și se stinge focul. Feliați varul rămas în pene și serviți alături de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Suc
Var
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Pentru polenta brânză: în cratiță medie, aduceți bulionul de pui și laptele la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Mamaliga
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți în mămăligă, amestecând până când mămăliga trage doar din partea oalei. Se amestecă brânza Manchego și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura