Carne de porc și piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și piperul. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.76 pe portie. O porție conține 390 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de carne de porc măcinată, ardei prăjiți, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și Broccoli, Carne de vită și varză se amestecă, și Friptură De Susan Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați carne de porc și gătiți la foc mediu-mare până când nu mai este roz.
Se amestecă ceapa și usturoiul timp de 1 minut.
Adăugați ardei; se prăjește până când ceapa este fragedă. Într-o ceașcă, amestecați bulionul, sosul de soia și amidonul de porumb.
Se adaugă în legume și se prăjește până se îngroașă, 2 până la 3 minute. Se amestecă sosul de stridii și castanele de apă și se gătește până se încălzește, 1 până la 2 minute.