Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și merele. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 404 calorii, 51G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr brun, mere tarte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Cu Ierburi Cu Mere, Filet de porc cu ierburi cu mere și sos de cidru, și Andive cu cremă de brânză cu ierburi și mere caramelizate.
Instrucțiuni
1
Combinați ierburile, sarea și piperul; frecați peste friptură. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Se coace, neacoperit, la 325, timp de 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Scurgeți grăsimea.
4
Se amestecă merele și ceapa cu zahăr brun; lingură în jurul fripturii. Continuați să frigeți 1 oră sau până când termometrul de carne citește 160-170.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați friptura, merele și ceapa într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Îndepărtați excesul de grăsime din sucurile de carne; se toarnă într-o tigaie grea (sau se lasă în tigaia de prăjire dacă poate fi încălzită pe aragaz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
7
Adăugați suc de mere și sirop. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana cand lichidul a fost redus la jumatate, aproximativ 1 cana. Feliați friptura și serviți cu sos.