Carne de porc și fasole verde
Carnea de porc și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 639 calorii, 34G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, garnituri: ardei jalape, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc și fasole verde, Carne de porc și fasole verde Se amestecă cu arahide, și Carne de porc, fasole verde și stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne de porc măcinată maro și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu-mare, amestecând des, 7 până la 8 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; scurgere. Ștergeți tigaia curată.
Gatiti fasolea verde in ulei incins in tigaie la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 4 pana la 5 minute sau pana cand este frageda si usor carbonizata.
Se amestecă împreună sosul teriyaki și următoarele 2 ingrediente.
Se amestecă amestecul de porc în fasole verde. Se amestecă amestecul teriyaki, aruncând pentru a acoperi.
Serviți imediat peste orez sau tăiței.
Notă:Am testat cu sos Kikkoman Triple Ginger Takumi Collection Teriyaki.