Carne De Porc Și Fasole Neagră Chili

Carne De Porc Și Fasole Neagră Chili
Rețeta de carne de porc și Chili de fasole neagră ar putea satisface pofta dvs. americană în aproximativ 42 minute. Această supă are 145 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 42 și costă 40 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți cremă knudsen, piper măcinat, roșii conservate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cubanelle Și Chili De Porc Cu Fasole Neagră, Whisky și triplu Chili de fasole neagră de porc, și Chili de fasole neagră cu Chipotle carne de porc trasă înăbușită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si slanina in cratita mare la foc mediu-mare 5 min. sau doar până când slănina este crocantă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bucăți de filet; gătiți 8 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional. Se amestecă ardeiul și ardeiul; gatiti 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Adăugați fasole și roșii; se amestecă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; capac. Simmer 10 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Adăugați plantains; gatiti 5 min. sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
5
Lingură în opt boluri; top cu smantana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se servește cu biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În42 m.
Porții42
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista