Rețeta se poate face carne de porc și ciuperci sălbatice în aproximativ 6 ore. Pentru $7.71 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 778 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Este adus la tine de mâncare și vin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Daube de porc, Cotlete de porc cu ciuperci sălbatice Marsala, și Friptură De Porc Umplută Cu Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați vinul, ceapa, morcovul, buchetul garni, pachetul de condimente și uleiul de măsline. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
A doua zi, turnați carnea de porc într-o strecurătoare așezată peste un bol. Aruncați ceapa și morcovul. Strângeți pachetul de condimente peste carne, apoi aruncați pachetul. Rezervați carnea de porc, buchetul garni și marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron, înmuiați porcini în 1 cană de apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați jumătate din carnea de porc în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine peste tot; transferați pe o farfurie. Repetați cu carnea de porc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Întoarceți toată carnea de porc în tigaie și presărați cu făină. Se amestecă la foc moderat până când făina s-a dizolvat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați rachiul și aprindeți-l cu grijă cu un chibrit lung; agitați tigaia până când flăcările se sting. Întoarceți carnea de porc în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie împreună cu ceapa și morcovul. Se condimentează cu sare și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Ridicați porcini din lichidul de înmuiere și tocați-i grosier; rezervați lichidul de înmuiere.
10
Adăugați porcini în tigaie și gătiți timp de 3 minute, amestecând.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Căptușiți fundul unei caserole din fontă emailată de 4 1/2 litru cu pielea de porc, cu partea grasă în jos. Puneți 1/3 din carnea de porc peste piele urmată de 1/3 din amestecul de legume și 1/3 din căței de usturoi. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu unele fructe de ienupăr. Repetați această stratificare de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Puneți tigaia la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se toarnă lichidul de înmuiere rezervat porcini, oprindu-se înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos.
15
Adăugați marinada de porc rezervată și aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Se fierbe până se reduce la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Se toarnă acest lichid peste daube.
17
Puneți buchetul rezervat garni în daube.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
18
Adăugați suficientă apă în caserolă pentru a acoperi doar carnea și aduceți la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
19
Așezați o rundă de hârtie pergament direct pe suprafața cărnii și acoperiți cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20
Transferați caserola la cuptor și coaceți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Aruncați hârtia pergament, buchetul garni și orice bucăți de boabe de ienupăr. Dați la frigider daube peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Boabe De Ienupăr
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
22
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
24
Adăugați ciupercile de stridii și cremini și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
25
Scoateți capacul. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
26
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute. Se amestecă pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
27
Răsturnați grăsimea de pe suprafața daube-ului și aruncați-o.
28
Se amestecă ciupercile în daube și se aduce la foc mic la foc mare, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
29
Coaceți daube-ul timp de aproximativ 1 1/2 ore, neacoperit, până când lichidul s-a redus ușor și carnea este foarte fragedă. Se amestecă oțetul, se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch