Carne de porc și ciuperci sălbatice Daube

Carne de porc și ciuperci sălbatice Daube
Rețeta se poate face carne de porc și ciuperci sălbatice în aproximativ 6 ore. Pentru $7.71 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 778 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Este adus la tine de mâncare și vin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Daube de porc, Cotlete de porc cu ciuperci sălbatice Marsala, și Friptură De Porc Umplută Cu Ciuperci Sălbatice.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați vinul, ceapa, morcovul, buchetul garni, pachetul de condimente și uleiul de măsline. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
A doua zi, turnați carnea de porc într-o strecurătoare așezată peste un bol. Aruncați ceapa și morcovul. Strângeți pachetul de condimente peste carne, apoi aruncați pachetul. Rezervați carnea de porc, buchetul garni și marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-un castron, înmuiați porcini în 1 cană de apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați jumătate din carnea de porc în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine peste tot; transferați pe o farfurie. Repetați cu carnea de porc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Întoarceți toată carnea de porc în tigaie și presărați cu făină. Se amestecă la foc moderat până când făina s-a dizolvat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați rachiul și aprindeți-l cu grijă cu un chibrit lung; agitați tigaia până când flăcările se sting. Întoarceți carnea de porc în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie împreună cu ceapa și morcovul. Se condimentează cu sare și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Ridicați porcini din lichidul de înmuiere și tocați-i grosier; rezervați lichidul de înmuiere.
10
Adăugați porcini în tigaie și gătiți timp de 3 minute, amestecând.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Căptușiți fundul unei caserole din fontă emailată de 4 1/2 litru cu pielea de porc, cu partea grasă în jos. Puneți 1/3 din carnea de porc peste piele urmată de 1/3 din amestecul de legume și 1/3 din căței de usturoi. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu unele fructe de ienupăr. Repetați această stratificare de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
13
Puneți tigaia la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Se toarnă lichidul de înmuiere rezervat porcini, oprindu-se înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos.
15
Adăugați marinada de porc rezervată și aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Se fierbe până se reduce la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Se toarnă acest lichid peste daube.
17
Puneți buchetul rezervat garni în daube.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
18
Adăugați suficientă apă în caserolă pentru a acoperi doar carnea și aduceți la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
19
Așezați o rundă de hârtie pergament direct pe suprafața cărnii și acoperiți cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
20
Transferați caserola la cuptor și coaceți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Aruncați hârtia pergament, buchetul garni și orice bucăți de boabe de ienupăr. Dați la frigider daube peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
22
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
23
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
24
Adăugați ciupercile de stridii și cremini și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
25
Scoateți capacul. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
26
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute. Se amestecă pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
27
Răsturnați grăsimea de pe suprafața daube-ului și aruncați-o.
28
Se amestecă ciupercile în daube și se aduce la foc mic la foc mare, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
29
Coaceți daube-ul timp de aproximativ 1 1/2 ore, neacoperit, până când lichidul s-a redus ușor și carnea este foarte fragedă. Se amestecă oțetul, se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Ingrediente

4creveți și cu veneBuchet rezervat garniBuchet rezervat garni6crenguțeBuchet garni: fiecare de pătrunjel, cimbru și cimbru de iarnă plus 2 frunze de dafin și 1 blat de țelină cu frunze, legat cu sfoarăBuchet garni: fiecare de pătrunjel, cimbru și cimbru de iarnă plus 2 frunze de dafin și 1 blat de țelină cu frunze, legat cu sfoară32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley2 vârfuri de cuișoare măcinate2 vârfuri de cuișoare măcinate1lingura. otet de vin rosumorcov, tăiat în zaruri de 1/2 inchmorcov, tăiat în zaruri de 1/2 inch1(vinete)Côtes du Rhône sau alt vin roșu secCôtes du Rhône sau alt vin roșu sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 uncii porcini uscați1/2 uncii porcini uscați11 lingură de oregano uscatfăină universalăfăină universală1capusturoi, separat în cuișoare, dar nu decojitusturoi, separat în cuișoare, dar nu decojit4căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați10boabe de ienupăr zdrobiteboabe de ienupăr zdrobite1Bucăți de caramele Heath BarPachet de condimente: flori de lavandă, 12 boabe de piper zdrobite și 10 fructe de ienupăr zdrobite, legate în pânză de brânzăPachet de condimente: flori de lavandă, 12 boabe de piper zdrobite și 10 fructe de ienupăr zdrobite, legate în pânză de brânză22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1lingura. otet de vin rosuceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire1(vinete)ceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci de stridii și cremini, înjumătățite dacă sunt mariciuperci de stridii și cremini, înjumătățite dacă sunt mari791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel tocat finpătrunjel tocat fin113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpiele proaspătă de porc cu un strat subțire de grăsime, tăiată în benzi de 2 pe 1/2 inchpiele proaspătă de porc cu un strat subțire de grăsime, tăiată în benzi de 2 pe 1/2 inch1kilogrameumăr de porc dezosat bine marmorat, tăiat în 2 bucăți de 1/2 inch (Vezi nota)umăr de porc dezosat bine marmorat, tăiat în 2 bucăți de 1/2 inch (Vezi nota)1Oreos dublu umplut1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4creveți și cu veneApăApă7501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilViognierViognier
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista