Carnea de porc și ciupercile din Shanghai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 505 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,06 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui fără sare, amidon de porumb, vermicelli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc În Stil Shanghai, Shanghai Se Amestecă Fry Carne De Porc Cu Tofu, și Lumpiang Shanghai (rulouri de primăvară de porc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din filet; tăiați filetul în benzi de 1/2 inch.
2
Combinați sosul de soia, oțetul și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați carne de porc; sigilați punga și agitați până când carnea de porc este bine acoperită. Marinați în frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Îndepărtați tulpinile din ciupercile shiitake; rezervați tulpinile pentru o altă utilizare. Tăiați capacele și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
5
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță; adăugați vermicelli. Gatiti conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.