Carne de porc și ciuperci din Shanghai

Carne de porc și ciuperci din Shanghai
Carnea de porc și ciupercile din Shanghai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 505 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,06 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui fără sare, amidon de porumb, vermicelli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc În Stil Shanghai, Shanghai Se Amestecă Fry Carne De Porc Cu Tofu, și Lumpiang Shanghai (rulouri de primăvară de porc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din filet; tăiați filetul în benzi de 1/2 inch.
2
Combinați sosul de soia, oțetul și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați carne de porc; sigilați punga și agitați până când carnea de porc este bine acoperită. Marinați în frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Îndepărtați tulpinile din ciupercile shiitake; rezervați tulpinile pentru o altă utilizare. Tăiați capacele și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
5
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță; adăugați vermicelli. Gatiti conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scurgeți, rezervând 1/2 cană bulion. Puneți pastele deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Scoateți carnea de porc din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Puneți marinada într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați 1/2 cană de bulion rezervat și amidon de porumb la marinată, amestecând până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Înveliți un wok sau o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; stropiți ulei în partea superioară a wok-ului, acoperind părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Se încălzește la mediu-Mare (37
13
până la cald.
14
Adăugați shiitake și ciuperci de stridii și ceapă verde; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
15
Adăugați carne de porc; se prăjește 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
16
Adăugați amestecul de marinată rezervat și castanele de apă; se prăjește 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
17
Se servește peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista