Carne de porc și ciuperci din Shanghai
Carnea de porc și ciupercile din Shanghai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 505 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,06 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui fără sare, amidon de porumb, vermicelli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc În Stil Shanghai, Shanghai Se Amestecă Fry Carne De Porc Cu Tofu, și Lumpiang Shanghai (rulouri de primăvară de porc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din filet; tăiați filetul în benzi de 1/2 inch.
Combinați sosul de soia, oțetul și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc; sigilați punga și agitați până când carnea de porc este bine acoperită. Marinați în frigider 15 minute.
Îndepărtați tulpinile din ciupercile shiitake; rezervați tulpinile pentru o altă utilizare. Tăiați capacele și lăsați-le deoparte.
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță; adăugați vermicelli. Gatiti conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană bulion. Puneți pastele deoparte; păstrați cald.
Scoateți carnea de porc din marinadă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Adăugați 1/2 cană de bulion rezervat și amidon de porumb la marinată, amestecând până se omogenizează. Pune deoparte.
Înveliți un wok sau o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; stropiți ulei în partea superioară a wok-ului, acoperind părțile laterale.
Se încălzește la mediu-Mare (37
Adăugați shiitake și ciuperci de stridii și ceapă verde; se prăjește 2 minute.
Adăugați carne de porc; se prăjește 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Adăugați amestecul de marinată rezervat și castanele de apă; se prăjește 2 minute sau până se îngroașă.