Carne de porc și Chili Verde Chile

Carne de porc și Chili Verde Chile
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc și chile verde Chili ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 2,66 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână muschi de porc, oregano, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Verde Chile Chili, Verde Chile Chili, și Chili Verde De Pui Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați carnea de porc în cuburi de 1 inch. Înveliți un cuptor olandez mare cu spray de gătit și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați carne de porc și țelină; gatiti, amestecand continuu, pana cand carnea de porc se rumeneste si telina este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Scoateți din cuptorul olandez; ștergeți picăturile din cuptorul olandez cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Întoarceți amestecul de porc la cuptorul olandez; adăugați cartofi și următoarele 8 Ingrediente, amestecând bine. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Așezați jumătate de fasole într-un vas puțin adânc; se pasează cu o furculiță pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
6
Adăugați pasta de fasole și fasolea rămasă în amestecul de porc, amestecând bine; aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, 10 minute sau pana cand amestecul este ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate76
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista