Carne de porc și Chili Verde Chile
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc și chile verde Chili ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 2,66 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână muschi de porc, oregano, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Verde Chile Chili, Verde Chile Chili, și Chili Verde De Pui Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați carnea de porc în cuburi de 1 inch. Înveliți un cuptor olandez mare cu spray de gătit și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați carne de porc și țelină; gatiti, amestecand continuu, pana cand carnea de porc se rumeneste si telina este frageda.
Scoateți din cuptorul olandez; ștergeți picăturile din cuptorul olandez cu un prosop de hârtie.
Întoarceți amestecul de porc la cuptorul olandez; adăugați cartofi și următoarele 8 Ingrediente, amestecând bine. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă.
Așezați jumătate de fasole într-un vas puțin adânc; se pasează cu o furculiță pentru a forma o pastă.
Adăugați pasta de fasole și fasolea rămasă în amestecul de porc, amestecând bine; aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, 10 minute sau pana cand amestecul este ingrosat.