Carne de porc și arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și arahide. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 265 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, bulion de pui, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui și Broccoli se amestecă, Carne de vită și varză se amestecă, și Friptură De Susan Se Amestecă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați bulionul, sosul de soia, oțetul și amidonul de porumb împreună. Pune deoparte.
Ulei cald într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și o parte albă de scallions. Gatiti, amestecand constant, pana cand scallionii se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați carnea de porc și gătiți, aruncând cu clești, până când este ferm și nu mai Roz, 5 minute.
Se amestecă sosul și 1/4 cană de arahide. Gatiti, amestecand constant, pana cand sosul se ingroasa si carnea de porc se incalzeste, 2 minute. Dacă sosul este prea gros, adăugați bulion, 1 lingură. la un moment dat, până când ajunge la consistența dorită. Se acoperă cu o parte verde de scallions și 1 lingură. alune.