Carne de porc înăbușită cu Tomatillos

Carne de porc înăbușită cu Tomatillos
Carne de porc înăbușită cu Tomatillos ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 2,67 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 412 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați ardei, bulion de pui, tomate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 61%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tau Cheow Bak with Tomatillos (Carne de porc prăjită cu boabe de soia sărate și Tomatillos), Pui înăbușit cu Tomatillos și Pui înăbușit cu Tomatillos.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică uscată, la foc mediu, prăjiți coriandru și semințele de chimen până când sunt aromate, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți din tigaie. Zdrobiți semințele folosind o râșniță de condimente sau un mojar și un pistil; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Stropiți carnea de porc cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Scoateți și lăsați deoparte.
5
Adăugați tomate și ceapa în tigaie; se călește până când tomatele sunt fragede și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul și condimentele zdrobite; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
7
Adăugați vinul amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă bulionul și se pune friptura înapoi în tigaie. Se aduce la fierbere. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 3 până la 3-1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Între timp, într-o cratiță mare și grea, aduceți bulionul la fiert. Reduceți căldura la un fierbere ușor; amestecați încet făina de porumb. Gatiti si amestecati cu o lingura de lemn timp de 15-20 de minute sau pana cand mamaliga se ingroasa si se desprinde curat de pe marginile tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista