Carne de porc înăbușită cu Tomatillos

Carne de porc înăbușită cu Tomatillos
Carne de porc înăbușită cu Tomatillos ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 2,67 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 412 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați ardei, bulion de pui, tomate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 61%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tau Cheow Bak with Tomatillos (Carne de porc prăjită cu boabe de soia sărate și Tomatillos), Pui înăbușit cu Tomatillos și Pui înăbușit cu Tomatillos.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică uscată, la foc mediu, prăjiți coriandru și semințele de chimen până când sunt aromate, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți din tigaie. Zdrobiți semințele folosind o râșniță de condimente sau un mojar și un pistil; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Stropiți carnea de porc cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Scoateți și lăsați deoparte.
5
Adăugați tomate și ceapa în tigaie; se călește până când tomatele sunt fragede și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați usturoiul și condimentele zdrobite; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
7
Adăugați vinul amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă bulionul și se pune friptura înapoi în tigaie. Se aduce la fierbere. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 3 până la 3-1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Între timp, într-o cratiță mare și grea, aduceți bulionul la fiert. Reduceți căldura la un fierbere ușor; amestecați încet făina de porumb. Gatiti si amestecati cu o lingura de lemn timp de 15-20 de minute sau pana cand mamaliga se ingroasa si se desprinde curat de pe marginile tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista