Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă
Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă necesită aproximativ 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $9.19 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1465 calorii, 74G de proteine, și 99G de grăsime. Un amestec de carcasă de porc, sare kosher, cotlet de coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma polenul de fenicul, puteți urma acest fel principal cu Faux Macaron acoperit cu conserve de caise de casă cu polen de fenicul și Verbena cu lămâie #FennelFriday ca desert. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, Cotlet De Porc Cu Saramură De Fenicul, și Orecchiette cu cârnați de fenicul de casă și Bietă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru saramură: într-un recipient mare, adăugați sarea, zahărul, coriandrul, fulgii de ardei roșu, fenicul, țelina, usturoiul și suficientă apă pentru a acoperi cotletele și amestecați pentru a combina. Scufundați Cotletele de porc în saramură și lăsați să stea la frigider până când sunt gata de gătit, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cotlet De Porc
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Aduceți cotletele la temperatura camerei înainte de a găti.
3
Scoateți cotletele din saramură, aruncând saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Pentru cotlete: preîncălziți o tigaie din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Rulați marginea grasă a fiecărui cotlet de porc în polenul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De Fenicul
Cotlet De Porc
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați ușor Cotletele de porc în tigaia încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Căutați cotletele pe toate părțile și gătiți timp de aproximativ 9 minute.
8
Scoateți cotletele din tigaie și lăsați să se odihnească într-un loc cald înainte de servire. Coacerea cărnii ar trebui să fie aproximativ medie spre medie-bine și să fie foarte suculentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Pentru cârnații fenicul-fontina: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Fontina
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Condimentați umărul de porc cu usturoi, sare, fulgi de ardei roșu, semințe de fenicul și coriandru. Măcinați carnea de porc de două ori prin măcinarea mare a unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru mașina de tocat carne. Se amestecă ușor brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Umăr De Porc
Pesmet, Câteva Pumni
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)
Un Praf Mare De Sare Fină
11
Adăugați apa rece și amestecați ușor. Umpleți carnea de porc măcinată într-o carcasă folosind atașamentul cornului de cârnați la mixerul standului și răsuciți-l în legături de dimensiuni uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
12
Transferați într-o tigaie căptușită cu pergament și prăjiți la cuptor timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
13
Preîncălziți o tigaie sote și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Scoateți cârnații din cuptor și rumeniți-i în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
15
Pentru bietă Elvețiană: înveliți o tigaie sote cu ulei de măsline. Aruncați usturoiul, fulgii de ardei roșu, slănina și câteva picături de ulei de măsline. Aduceți tigaia la foc mediu. Când usturoiul este auriu și foarte aromat, scoateți-l și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Chard Elvețian
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Când slănina a devenit crocantă, aruncați tulpinile de smog elvețian și feniculul și sotati timp de 5 minute. Se amestecă bulionul de pui, după cum este necesar, și se condimentează cu sare. Când stocul de pui s-a redus, aruncați frunzele de smog elvețian și condimentați cu sare. Gatiti frunzele pana cand sunt doar ofilite, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Chard Elvețian
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
17
Pentru prăjiturile cu mămăligă: într-o cratiță, combinați laptele, apa, frunza de dafin și cayenne. Aduceți amestecul la fierbere la foc mic și condimentați generos cu sare. (Luați condimentele la marginea prea sărată. Pentru a face acest lucru trebuie să gust ca te duci. Mămăliga acționează ca o radieră de sare, dacă nu condimentezi abundent aici nu te vei mai recupera niciodată din ea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Grăsime De Porc înapoi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
Odată ce lichidul fierbe și este condimentat corespunzător, presărați mămăliga, amestecând constant. Odată ce mămăliga este combinată, treceți la o lingură de lemn și amestecați frecvent până când Mămăliga a devenit groasă. Gustă mămăliga pentru a vedea dacă a gătit. Dacă încă se simte măcinat și granulat, adăugați mai mult lapte sau apă și gătiți-l la o consistență groasă. Repetați acest proces, după cum este necesar, până când mămăliga se simte netedă pe limbă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
19
Scoateți frunza de dafin și amestecați Salvia tocată și mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Crenguță Rozmarin
20
Căptușiți o tigaie pătrată de 7 pe 7 inci cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
21
Se toarnă mămăliga În tigaia pregătită. Acoperiți partea superioară cu mai multă folie de plastic netezită pe suprafața mămăligii. Se răcește la frigider până este nevoie. (Toate acestea se pot face în totalitate înainte de timp, ca ieri! Super!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
22
Scoateți Mămăliga din tigaie și tăiați-o în formele dorite. Înveliți o tigaie antiaderentă cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte și începe să fumeze puțin, adăugați formele de mămăligă. Gatiti mamaliga pe ambele parti si terminati stropind cu putin Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Așezați 1 tort de mămăligă pe fiecare farfurie și acoperiți cu bietă elvețiană și slănină. Lean 1 cotlet pe fiecare tort polenta. Feliați cârnații pe părtinire și plăcuți 2 felii pe fiecare farfurie. Finalizați cu un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.