Carne De Porc În Stil Yucatecan

Carne De Porc În Stil Yucatecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc în stil Yucatecan. Această rețetă face 10 porții cu 367 calorii, 62g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, ienibahar, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mahi-Mahi La Grătar În Stil Yucatecan, Mahi-mahi la grătar în stil Yucatecan, și Salată De Orez Yucatecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-un castron mare și frecați cu 1 linguriță de sare și 2 linguri de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Prăjiți boabele de piper, chimenul și ienibaharul împreună, apoi răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
IenibaharIenibahar
ChimenChimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Se transferă în râșniță împreună cu semințele de annatto și se macină într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
4
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu restul de 1 1/2 lingurițe de sare folosind partea unui cuțit mare și greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Adăugați la condimentele măcinate împreună cu oregano și restul de 6 linguri de suc și amestecați pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CondimenteCondimente
SucSuc
7
Aruncați carnea de porc cu pastă pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Adăugați ceapa și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Ținând ambele capete ale unei frunze de banană, trageți frunza peste un arzător la foc moderat până când își schimbă ușor culoarea și devine mai strălucitoare, apoi întoarceți și prăjiți cealaltă parte. Prăjiți frunzele de banană rămase în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Tapetați tigaia cu frunze, cu părțile mai strălucitoare în jos, aranjând 1 frunză pe lungime și 2 frunze în cruce, lăsând excesul să atârne peste părți. Tăiați consola la aproximativ 8 inci pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Transferați amestecul de porc pe frunzele de banană, apoi pliați deasupra frunzelor peste carnea de porc pentru a închide complet. Acoperiți bine tigaia cu folie și răciți, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
12
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc, apoi puneți tigaia cu carne de porc în cuptor și încălziți la 400 F (pentru a scoate ușor carnea de porc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Odată ce cuptorul a ajuns la 400 F, coaceți până când carnea de porc este foarte fragedă, 2 1/4 până la 2 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Aruncați folia și deschideți frunzele de banană, apoi serviți carnea de porc cu salsa și tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
·În locul sucului de portocale Sevilla (amar), puteți folosi 1/4 cană suc proaspăt de portocale obișnuit plus 1/4 cană suc proaspăt de lămâie, amestecat împreună.* Carnea de porc în frunze de banane (nu coapte) poate fi răcită până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții10
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista