Carne De Porc În Stil Italian

Carnea de porc în stil Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 278 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pătrunjel, cotlet de porc tăiat în centru, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Porc În Stil Italian, Nu Yo' Mama ' s stil italian cotlete de porc, și Carne de porc prăjită în stil Italian, cu crackling crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați ambele părți ale cotletului de porc cu jumătăți de usturoi; se presară cu condimente italiene și sare. Înveliți Cotletele de porc cu spray de gătit.
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la cald.
Adăugați cotletul de porc și gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați carnea de porc într-un platou de servire; păstrați cald.
Adăugați roșiile și restul de 5 ingrediente în tigaie; gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine. Lingură peste carne de porc.